Contabilitate. Accountancy. Comptabilité

Desi numele acesteia difera de la popor la popor, esenta industriei de contabilitate este aceeasi:de a indruma firmele, de a se asigura ca activitatea companiilor se desfasoara conform legislatiei in vigoare.
Totusi, acest lucru nu asigura si dezvoltarea companiilor, ceea ce e normal, pentru ca doar un contabil suficient de atent la nevoile clientilor reuseste sa participe la dezvoltarea businessului prin propunerea solutiilor in timp record.

De ce relatia dintre contabil si antreprenor nu este una ideala?

Pentru ca modalitatea de comunicare nu faciliteaza procesul de contabilitate. Antreprenorii trimit documente via WhatsApp, E-mail sau chiar si fizic, iar contabilul pierde destul de mult timp doar cu organizarea documentelor, neavand timp pentru task-uri specifice contabilitatii, cum ar fi informarea clientilor cu privire la profitul net si alte aspecte financiare ale companiei.

Pe de alta parte, antreprenorul are nevoie de siguranta si de acces rapid la contabilul sau. In caz contrar, acesta ajunge sa se teama pentru afacerea sa, iar grijile si stresul ii vor acapara viata.

Din moment ce un contabil gestioneaza, de cele mai multe ori, mai multi clienti, este evident ca nu poate fi la dispozitia clientilor mereu. Aflandu-se in alt apel cu alt client, contabilul respinge apelul unui antreprenor ingrijorat de o citatie primita recent.

Asa, treptat, cu toate aceste goluri in comunicare, s-a ajuns la o comunicare rigida, contabilul si antreprenorul percepandu-se reciproc ca un rau necesar.

Cum se poate remedia problema comunicarii?

Noi ne-am gandit sa rezolvam nu doar problema comunicarii, ci toate problemele ce ingreuneaza procesul de contabilitate.
Am creat o aplicatie securizata care permite gestionarea unui numar nelimitat de clienti care pot incarca oricate documente doresc, iar toate acestea ajung automat intr-o arhiva electronica.

Suna minunat, nu?
Si inca n-ati aflat nici 10% din tot ce face aplicatia noastra.

Nu.
Dimpotriva, veti avea contabilul si mai aproape de dumneavoastra, la doar un click distanta. Fara apeluri, fara zeci de e-mailuri fara raspuns!

Ce este important de retinut?

Ca: