Cassa lansează oficial conceptul de SUPERCONTABILITATE

Supercontabilitatea este viziunea noastră despre cum ar trebui să arate și să funcționeze industria de contabilitate din România (și nu numai) în secolul al XXI-lea.

Se apropie sfârșitul de an, iar noi nu vrem să-l încheiem oricum, ci într-un mare fel.
Lansăm oficial conceptul de SUPERCONTABILITATE.
De câteva luni bune ne-am dedicat majoritatea timpului punând la punct un concept, o revoluție digitală în industria de contabilitate prin care suntem siguri că-i vom reda strălucirea.

Ce înseamnă SUPERCONTABILITATE?

Supercontabilitatea este varianta de superlativ absolut a contabilității, nu doar din punct de vedere gramatical, iar în continuare vei înțelege de ce.

Deși Cassa a fost și este o aplicație primită foarte bine de către intreaga industrie, am observat că, nu de puține ori, antreprenorii sunt reticenți când vine vorba de a lucra cu o a treia parte, în afară de contabilul lor.
Este ceva în natura omului de a se îndoi de orice element necunoscut, fie el și o aplicație.
De aceea, trebuia să nu fie o altă aplicație, trebuia să fie aplicația contabilului. Și exact așa va fi.

Când am creat acest concept, ne-am gândit la clienții noștri, iar tu, contabilul, când te vei gândi la acest concept, va trebui să te gândeșți tot la clienții tăi.
Este un proces firesc și garantează succesul pentru că atinge unul dintre factorii esențiali în orice business: clienții.
Imaginează-ți ce înseamnă pentru tine și firma ta să le oferi clienților aplicația ta.
Orice antreprenor caută soluții de facturare, iar contabilul este poate prima persoană căreia ii cere un sfat.
Făcând parte din conceptul SUPERCONTABILITATE, tu te vei recomanda pe tine.
Le vei oferi cu adevărat contabilitate online, iar aici nu încape îndoială că cele două cuvinte evidențiate sunt cele mai căutate de către antreprenori.

Ce le oferi tu clienților tăi prin propria aplicație?

1. Confort
Pe lângă toate avantajele ce urmează a fi descrise, tu oferi o soluție digitală. Pe scurt, oferi confort și siguranță, adică ce își doresc cel mai mult antreprenorii în perioada în care ne aflăm.

2. Feed de comunicare
Poate ești tentat să crezi că a scrie e-mailuri reprezintă o formă de contabilitate online.
Având propria aplicație, fiecare client are un feed de comunicare dedicat și e conectat la contabilul său în permanentă. Se elimina orice alte modalități ineficiente de a transmite mesaje/solicitări. Clienții îți vor trimite documentele rapid printr-o simplă fotografiere, drag and drop sau scanare.

3. Arhivă digitală
Arhivă digitală este și comună. Tu și clientul tău vedeți același lucru, în același timp, ceea ce credem că rezolva o mare parte din problemele industriei. Totodată, arhiva dispune și de căutare inteligentă, făcând căutarea unui document și mai rapidă.

4. Facturare
Așa cum am mai spus, facturarea a reprezentat mereu o bătaie de cap atât pentru antreprenori, cât și pentru contabili. De-acum facturarea e gratuită pentru clienții tăi din propria aplicație. Mai mult decât atât, nu mai colectezi facturile de peste tot, ele se stochează automat în arhiva digitală. Clienții pot factura direct de pe telefon și renunta la niște costuri suplimentare pentru astfel de soluții.

5. Raportare
Mulți antreprenori vor să știe cum le merge businessul, iar pentru a ști s-ar putea să îți pună tot felul de întrebări.
Prin aplicația ta de contabilitate, le pui la dispoziție afacerea chiar în telefonul mobil. Vor vedea profitul, cifra de afacere și mulți alți indicatori rapid. Totul într-un limbaj antreprenorial, scurt și la obiect, evitând alte discuții de clarificare a termenilor dintr-o balanță clasică.

Ce câștigi tu?

Exact ceea ce îți doreșți.
Prin oferirea unui pachet de servicii de contabilitate online, îți mulțumeșți clienții actuali, ceea ce înseamnă că obții noi recomandări.
Dar nu ne oprim aici.
Supercontabilitatea nu îți oferă doar o aplicație. De fapt, îți deschide noi orizonturi în ceea ce privește businessul tău. E mult până începi.
Din moment ce vei avea aplicația și sugestiile noastre de a-ți dezvolta compania, nu va mai fi decât foarte puțin până la succesul pe care-l așteptai de mult.